Uw vakman voor de installatie, onderhoud en herstel van liften

Installatie en onderhoud van liften

De activiteiten van ATM Liften uit Schaarbeek (Brussel):


  • onderhoud,
  • depannage,
  • herstelling,
  • modernisering,
  • aanpassen aan de nieuwe normen.


Wat het installeren, het onderhouden en het herstellen van liften betreft, zijn wij gespecialiseerd in alle merken zoals Otis, Schindler, Kone, Thyssen, Brach, Westinghouse, Jaspar, Thyrionet, Fiam, BKG,
Schlieren, Clerebaut, Ebel, Gebauer, ...We zijn een familiebedrijf dat opgericht werd in 2005 en waarvan de zaakvoerder meer dan 
20 jaar ervaring in liften heeft. Hij geeft regelmatig (schematische) opleidingen op werven en in onze kantoren.In geval van herstelling beschikken wij over de meeste onderdelen voor liften en goederenliften.

Wanneer het defect niet kan worden gemaakt, bieden wij u een andere oplossing aan.In geval van herstelling ontvangt u altijd een offerte.Wij stellen alles in het werk om uw lift zo snel mogelijk te herstellen en dat 7d/7 – 24u/24.De klant krijgt altijd feedback na de herstelling (telefonisch, via e-mail of per brief).Zoals u kunt merken, is de kwaliteit van onze dienst essentieel.Preventief liftonderhoud moet eventuele defecten voorkomen.


  • Familiebedrijf.
  • Rechtstreeks contact met de zaakvoerder wanneer u ons belt.
  • De depannages worden binnen het uur uitgevoerd in tegenstelling tot bepaalde bedrijven waarvan de termijnen onaanvaardbaar zijn (enkele uren vooraleer de technici aankomen).

 

Ons motto is ‘Hoe minder de klant ons ziet, hoe beter’!

Met andere woorden: zo weinig mogelijk defecten.


Wij blijven tot uw dienst voor alle gepersonaliseerde offertes. Aarzel niet om contact op te nemen met de zaakvoerder op 0472/34.84.96, hij helpt u met plezier.

Bezoek onze website

Openingsuren

Open 24/24u Open 7/7

Installatie en herstellingen van liften

Liften Otis, Schindler, Kone, Thyssen, Brach, Westinghouse, Jaspar, Thyrionet, Fiam, BKG,
Schlieren, Clerebaut, Ebel, Gebauer, ...

Wij hebben een Facebookpagina!